Antena Meniu Search
x

Nuntă spartă de polițiști, la Bragadiru. Au fost date 39 de amenzi | Video

Polițiștii din Ilfov anunță că au oprit o nuntă la Bragadiru, pentru că este interzisă organizarea de evenimente private.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.10.2020, 15:37

Vezi și
  • Polițiștii au dat 39 de amenzi
  • Organizarea de nunț și botezuri este interzisă

Astfel, polițiștii din Bragadiru, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov au efectuat verificări la o unitate de profil, din orașul Bragadiru, judetul  Ilfov, și s-au sesizat cu privire la organizarea si desfașurarea de evenimente în contextul măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

Astfel, polițiștii ilfoveni au intervenit cu cinci echipaje,  constatând faptul că, într-un cort, special amenajat, din curtea imobilului respectiv, se afla în desfășurare un eveniment (nuntă), la care participau mai multe persoane, fiind astfel încălcate dispozițiile H.G. 856/2020  privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private ( nunți, botezuri, mese festive), precum și măsurile de protecție individuală.

În urma celor constatate, polițiștii Ilfoveni au procedat la întreruperea evenimentului și au identificat persoanele participante.

În contextul verificărilor, Polițiștii Ilfoveni au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 33500 de lei, din care 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 19.000 de lei au fost aplicate administratorului societății, conform Legii 82/1991 (4000 de lei) și Legii 55/2020 (15.000 de lei), iar 37 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate persoanelor participante la eveniment conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 18500 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Nuntă spartă de polițiști, la Bragadiru. Au fost date 39 de amenzi | Video