Antena Meniu Search
x

Video Un adolescent care lua lecţii de şofat, la un pas să provoace o tragedie în Dâmboviţa. Printre cele 7 victime se numără şi o femeie însărcinată

Şapte oameni au ajuns la spital, seara trecută, în urma unui accident provocat de un adolescent care lua ore de şofat. S-a întâmplat într-o localitate din Dâmboviţa. Tânărul de 17 ani nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul principal şi, până ca instructorul să poată face ceva, a fost lovit de o maşină care circula regulamentar. Aceasta a ricoşat apoi pe marginea drumului, unde a lovit trei pietoni. Printre ei şi o tânără însărcinată de 18 ani.

de Redactia Observator

la 09.01.2022, 14:32

Martor: S-a auzit o buşitură, atât.

Femeie: Sperăm să-şi revină toţi!

Oamenii din Cornățelu au sunt imediat la 112, când au văzut amploarea accidentului. Şapte oameni erau răniţi. Patru în cele două autoturisme, şi trei pietoni, care s-au nimerit în calea uneia dintre maşini. 

Martor: Au scăpat ei sănătoşi! Că n-a murit niciunul. Aia e! Putea să fie mai rău!

Pe acelaşi subiect

Martorii povestesc că maşina de şcoală, condusă de un tânăr de 17 ani, a intrat fără să se asigure pe drumul cu prioritate. Instructorul de 47 de ani nu a mai putut împiedica accidentul. 

La un pas de o tragedie

Bărbat: Au ieşit de pe drumul cu prioritate, cel cu Loganul. A fost un copil. A condus, a fost cu doamna instructor. Şi a ieşit pe drum cu prioritate fără să frâneze, fără nimic, direct în şosea. Şi l-a luat în plin

În autoturismul care a lovit maşina de şcoală se afla un cuplu, soţ şi soţie. În urma impactului, vehiculul a ajuns pe marginea drumului, unde a lovit cei trei pietoni, un adolescent de 17 ani, un tânăr de 24 şi o tânără de 18 ani, însărcinată. Maşina s-a oprit într-un gard.

Bărbat: Ginerele meu, care conducea, mi-a spus că nu i-a văzut. Pur simplu, când a lovit, i-au sărit airbagurile, i-au sărit în faţă, şi nu a mai văzut absolut nimic. Pietonii, unul din ei e mai grav, ceilalţi doi mai binişor.

Vecine-reporter: Cel mic e mai grav.

-Cel mic? E minor, sau?

-Da, e minor. Câţi ani are?

- Cred că 17. 

- Gardul se repară! Cu un milion, două, repari gardul, da'...bine că n-a murit niciunul, aia e treaba! 

Toate cele şapte victime au fost transportate la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un adolescent care lua lecţii de şofat, la un pas să provoace o tragedie în Dâmboviţa. Printre cele 7 victime se numără şi o femeie însărcinată