Antena Meniu Search
x

Șapte persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit în Dâmbovița. Trei dintre victime erau pietoni, iar unul din autoturisme era de tip școala

Șapte persoane au fost rănite vineri seara în urma unui accident între două mașini, în comuna Cornățelu, județul Dâmbovița. Trei dintre răniți sunt pietoni, loviți de una dintre mașini.

de Redactia Observator

la 07.01.2022, 21:44

Șapte persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit în Dâmbovița. Trei dintre victime erau pietoni - Shutterstock

ISU Dâmbovița intervine vineri seara pentru acordarea primului ajutor după un accident rutier în satul Bolovani, comuna Cornățelu.

La locul accidentului au fost mobilizate forțe de la Detașamentul Titu cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, de la Garda Răcari cu o ambulanță SMURD și de la SAJ Dâmbovița 3 echipaje medicale, informează reporterul Observator Claudiu Loghin. 

7 persoane rănite în impact

Din primele informații sunt implicate două mașini. Ajunse la locul accidentului echipajele de intervenție au identificat șapte persoane rănite.

Pe acelaşi subiect

Patru dintre acestea sunt din autoturisme, iar trei erau pietoni care au fost acroșați de unul dintre autoturisme. Toate persoanele au fost preluate de către SAJ și SMURD și transportate la UPU Târgoviște.

Ce spun polițiștii

La data de 7 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe DJ 701, în localitatea Bolovani, comuna Cornățelu, s-a produs o coliziune între doua autoturisme, unul dintre autovehicule fiind utilizat pentru școala de șoferi.

Șoferii autoturismelor sunt în vârsta de 17 ani și 29 de ani, iar instructorul auto este în vârstă de 47 de ani. În urma coliziunii, unul dintre autovehicule ar fi fost proiectat într-un grup de trei pietoni, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani. Evenimentul rutier a fost soldat cu rănirea celor 3 pietoni și a 4 persoane, dintre care doi conducători auto și doi pasageri. Politiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șapte persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit în Dâmbovița. Trei dintre victime erau pietoni, iar unul din autoturisme era de tip școala