Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 13 ani, forţată de un bărbat din Dâmboviţa să se culce cu 35 de bărbaţi timp de trei nopţi

O adolescentă de 13 ani din Câmpina a trăit un adevărat coşmar, după ce a fost forţată de un bărbat din Dâmboviţa să întreţină relaţii sexuale cu zeci de bărbaţi. În trei nopţi cât a fost prizoniera individului, copila s-a culcat cu peste 35 de bărbaţi.

de Redactia Observator

la 28.04.2022, 18:45

O adolescentă de 13 ani, forţată de un bărbat din Dâmboviţa să se culce cu 35 de bărbaţi timp de trei nopţi - Shutterstock

Individul, agricultor, a cunoscut-o pe fată în Prahova, în vara anului 2017. Iniţial, a convins-o să îl ajute la vânzarea de pepeni, dar ulterior, bărbatul a luat-o la el acasă, unde locuiau soţia acestuia şi copilul celor doi, un băiat în vârstă de 10 ani la acea dată. Încă din prima ei seară în casa bărbatului, fata a rămas fără haine şi telefonul mobil, iar ulterior a fost forţată să se culce cu „clienţii” căutaţi de individ, scrie Adevărul.

Obligată să se culce cu peste 35 de bărbaţi 

Fata ajunsese să întreţină relaţii sexuale în tractoare, pe câmp, iar pentru fiecare partidă bărbatul primea 90 de lei. Copila a reuşit să scape, după ce băiatul proxenetului i-a adus telefonul şi adolescenta a putut să dea alarma.

Individul a ajuns pe mâna procurorilor DIICOT Ploieşti care l-au trimis în judecată pentru trafic de minori în iunie 2020. Dosarul s-a judecat pe fond la Tribunalul Prahova, instanţă care a dat şi condamnarea de şase ani de închisoare pe numele traficantului de copii. Această primă sentinţă a fost contestată la Curtea de Apel Ploieşti, însă judecătorii au respins, marţi 26 aprilie 2022, apelul traficantului, menţinând condamnarea de şase ani dată de tribunal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O adolescentă de 13 ani, forţată de un bărbat din Dâmboviţa să se culce cu 35 de bărbaţi timp de trei nopţi