Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O adolescentă de 15 ani a murit în zona Rânca, în urma unui accident cu ATV. Cel care conducea s-a ales cu răni uşoare

Sfârşit tragic pentru o adolescentă de 15 ani. Fata a murit în urma unui cumplit accident cu ATV în zona Rânca din judeţul Gorj. La volan se afla un tânăr de 26 de ani, care a scăpat doar cu răni uşoare. 

de Diana Speretoiu

la 17.08.2024 , 07:26

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați, vineri, prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime, în ZTM Rânca. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Tia Mare, județul Olt, în timp ce conducea un ATV pe DN 67 Rânca, într-o curbă la dreapta, a părăsit drumul, răsturnându-se.

În urma impactului, bărbatul de 26 de ani a fost rănit.O adolescentă în vârstă de 15 ani, pasageră pe  ATV, a murit. Polițiștii au stabilit că bărbatul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Vezi și

Resuscitată o oră şi 20 de minute

Pe acelaşi subiect

Intervenție a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane grav accidentată în urma răsturnării cu ATV -ul în zona Ranca din masivul Parang .

Aflați foarte aproape de locul evenimentului salvamontiștii au intervenit imediat începând manevrele de resuscitare victima fiind în stop cardiac.

După sosirea ambulantei, salvamontiștii au continuat manevrele de resuscitare, în paralel cu procedurile medicale inițiate de echipajul ambulantei , dar afecțiunile victimei erau prea grave, incompatibile cu viata , după 1h și 20 de minute de resuscitare fiind declarat decesul .

Salvamont România va îndeamnă la prudenta și responsabilitate în derularea activităților montane!

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O adolescentă de 15 ani a murit în zona Rânca, în urma unui accident cu ATV. Cel care conducea s-a ales cu răni uşoare