Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 17 ani din Cluj, violată de un bărbat de 44 de ani. Individul a pândit momentul când fata a rămas singură acasă și a dat buzna peste ea

O adolescentă de 17 ani a trăit coșmarul vieții sale, după ce s-a trezit peste ea, în casă, cu un bărbat de 44 de ani. Fata a fost lovită și amenințată, după care a fost violată de individ. 

de Redactia Observator

la 01.02.2023, 15:34

O adolescentă de 17 ani din Cluj, violată de un bărbat de 44 de ani. Individul a pândit momentul când fata a rămas singură acasă și a dat buzna peste ea - Profimedia

Agresorul a așteptat ca tânăra să rămână singură acasă, iar când acest lucru s-a întâmplat a profitat și a intrat în locuința din comuna Cășeiu. La scurt timp după incident, oamenii legii l-au identificat pe bărbat și l-au reținut pentru 24 de ore, informează reporterul Observator Alex Prunean.

Ce spun polițiștii

La data de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol.

În fapt, în jurul orei 07.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil situat în comuna Cășeiu, ar fi fost violată o tânără de 17 ani, de către bărbatul în cauză, care ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi folosit forța.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, fiind condus la sediul unității de poliție, iar în baza probatoriului administrat a fost dispusă reținerea lui pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O adolescentă de 17 ani din Cluj, violată de un bărbat de 44 de ani. Individul a pândit momentul când fata a rămas singură acasă și a dat buzna peste ea