Antena Meniu Search
x

O adolescentă însărcinată, găsită inconştientă pe peronul gării din Vaslui. Fata de 14 ani fugise dintr-un centru de plasament, împreună cu două colege

O adolescentă de 14 ani a fost găsită inconştientă pe peronul gării din Vaslui. Copila, care este însărcinată în câteva luni, fugise dintr-un centru de plasament împreună cu două colege.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 13:49

O adolescentă însărcinată, găsită inconştientă pe peronul gării din Vaslui. Fata de 14 ani fugise dintr-un centru de plasament, împreună cu două colege - Shutterstock

Tinerele ar fi consumat băuturi alcoolice, însă doar uneia i s-a r fi făcut rău. Un echipaj de ambulanță i-a oferit primele îngrijiri la fața locului, iar apoi a transferat-o la spitalul județean.

Găsită inconştientă pe peronul gării

Acum se află în afara oricărui pericol și, potrivit reprezentanților Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), este inclusă într-un program de consiliere psihologică.

Adolescenta a plecat, până acum, de mai multe ori din centru și, conform unor surse, nu știe cu cine a rămas însărcinată. Polițiștii vasluieni au deschis, însă, un dosar de cercetare penală pentru act sexual cu un minor, scrie Vremea Nouă.

„În data de 26.02.2024, la ora 00.04, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină pe peronul Gării C.F.R. din municipiul Vaslui deoarece o fată era căzută pe peron în stare de inconștiență. La sosirea jandarmilor la fața locului, un echipaj de ambulanță îi acorda îngrijiri medicale persoanei în cauză, care ulterior s-a stabilit că are 14 ani și este plecată dintr-un centru de plasament pentru copii din Vaslui. Fata a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Vaslui și au fost anunțate despre această situație Poliția Municipiului Vaslui și Centrul de plasament pentru minori”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O adolescentă însărcinată, găsită inconştientă pe peronul gării din Vaslui. Fata de 14 ani fugise dintr-un centru de plasament, împreună cu două colege