Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O barcă a explodat şi a ars ca o torţă, în zona Mila 35 din Tulcea. Doi bărbaţi au fost salvaţi de un pescar şi duşi la mal

O ambarcaţiune în care se aflau două persoane a luat foc, duminică, în zona Mila35. Pompierii tulceni au intervenit de urgenţă pentru lichidarea incendiului. Aceştia au stins focul, în urma incidentului nefiind înregistrate victime.

de Cristina Niță

la 27.10.2024 , 13:47

Doi pescari se aflau în barcă în zona Mila 25 încă de seara trecută. În această dimineaţă au încercat să monteze o baterie mai puternică, aşa a declarat moment în care au început să se încingă cablurile. Când au văzut au ieşit pe barcă, au fost observaţi de un pescar care le-a sărit în ajutor cu o altă ambarcaţiune, i-a salvat şi au fost duşi în siguranţă la mal, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale la bordul ambarcaţiunii. 

Incendiul a izbucnit duminică, la o ambarcaţiune aflată în zona Mila35. Focul a fost anunţat cu puţin înaintea orei 11:00. Cele două persoane aflate la bordul ambarcaţiunii, care au reuşit să se autoevacueze şi să ajungă în siguranţă la mal, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, precizează sursa citată.

Cauza incendiului este investigată

Articolul continuă după reclamă

La faţa locului a intervenit, cu o ambarcaţiune, un echipaj din cadrul Detaşamentului Tulcea al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Din primele informaţii, la momentul izbucnirii incendiului, în ambarcaţiune se aflau două persoane care au reuşit să se autoevacueze şi să ajungă, în siguranţă, la mal”, a anunţat ISU Tulcea. 

"După lichidarea incendiului, ambarcaţiunea care a luat foc a fost adusă la mal de către colegi", se mai arată în comunicat.

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Evenimente » O barcă a explodat şi a ars ca o torţă, în zona Mila 35 din Tulcea. Doi bărbaţi au fost salvaţi de un pescar şi duşi la mal