Antena Meniu Search
x

O ambulanţă care transporta la spital un copil lovit de maşină, implicată într-un accident la intrare în Bârlad

O ambulanţă care transporta la spital un copil lovit de maşină a fost implicată într-un accident rutier.  Asistentul a fost grav rănit şi a fost şi el dus la prima unitate medicală. Autospeciala sanitară a fost serios avariată şi nu şi-a mai putut continua drumul. 

de Cristina Dimulescu

la 29.06.2022, 18:40

Ambulanţă implicată într-un accident, la Vaslui.
Ambulanţă implicată într-un accident, la Vaslui.

Ambulanţa de tip B1 a fost trimisă la un accident rutier la Vulpăşeni, o localitate din judeţul Vaslui, acolo unde un adolescent de 14 ani a fost lovit de o maşină.

Băiatul a fost găsit în stop cardio-respirator, iar echipajul de pe salvare a început manevrele de resuscitare şi a reuşit să îl readucă la viaţă. Dar pentru că adolescentul avea nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, s-a decis transportul la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad. 

Ambulanţa a fost lovită de o maşină la intrare în Bârlad

La intrarea în oraşul Bârlad, ambulanţa a fost lovită puternic de o maşină. În urma impactului, asistentul de pe salvare a suferit o contuzie de coloană vertebrală. Acesta a fost transportat şi el la spital cu o altă ambulanţă pentru efectuarea de investigaţii. Ambulanţa implicată în accidenzt nu mai e funcțională. 

Poliţiştii efectuează cercetări acum pentru a stabili circumstanţele producerii celor două accidente rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » O ambulanţă care transporta la spital un copil lovit de maşină, implicată într-un accident la intrare în Bârlad