Antena Meniu Search
x

Video "O bătea pe mama lui. Ce o mai bătea!" Un gălățean și-a înjunghiat mortal cumnatul, împins de datorii. Victima a căzut ca secerată, după o lovitură în piept

Datoriile şi lipsa banilor au dus la o crimă oribilă într-un apartament din Galaţi. Furios că ar putea fi nevoit să împartă pensia mamei cu rudele, un bărbat de 50 de ani şi-a înjunghiat cumnatul fără să stea pe gânduri. Atacul sângeros s-a întâmplat chiar sub ochii mamei şi a surorii criminalului. În zadar au încercat cele două femei să-l potolească. Victima a căzut ca secerată, după o lovitură în piept. Cuprins de remuşcări după ce şi-a dat seama ce a făcut, călăul a sunat la 112 şi i-a aşteptat pe poliţişti în faţa blocului. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Adrian Obreja

la 22.03.2024, 08:17

Vezi și

Scandalurile erau la ordinea zilei în apartamentul familiei, iar printre vecini, bărbatul de 50 de ani era cunoscut pentru ieşirile violente. Deşi trăiau de pe o zi pe alta din pensia mamei, individul cheltuia şi ultimul ban pe alcool.

Vecin: Pe mama lui mereu o fugărea din casă. 

Vecin: Bea foarte mult, mereu era beat. Niciodată nu l-am văzut treaz. 

Vecin: El o bătea pe mama lui. Ce o mai bătea! Odată am scos-o din mâinile lui de pe hol de aici. 

Pe acelaşi subiect

Și vecinii se temeau de bărbat

Nici vecinii nu erau feriţi de furia bărbatului.

Vecin: Urca mereu pe scări, peste tot, se lua de femeile din bloc. 

Ieri, cumnatul agresorului venise în vizită pentru a cere nişte bani de la soacra sa. Asta a fost şi scânteia care a pornit conflictul. Iar de la ceartă până la crimă a fost un singur pas.

Adrian Obreja, reporter Observator: În apartamentul din spatele acestei uşi a avut loc cearta dintre cei doi bărbaţi, la final, unul dintre ei a murit înjunghiat.

Victima a căzut ca secerată

În zadar au încercat mama şi sora criminalului să îl oprească. Orbit de furie, individul nu a stat pe gânduri. Victima a căzut ca secerată. Imediat după ce şi-a a realizat ce a făcut, individul a decis să se predea. A ieşit în faţa blocului, apoi a sunat la 112. În câteva clipe locul a fost împânzit de criminalişti, iar bărbatul reţinut.

La audieri a ajuns şi familia criminalului. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă ani grei de puşcărie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "O bătea pe mama lui. Ce o mai bătea!" Un gălățean și-a înjunghiat mortal cumnatul, împins de datorii. Victima a căzut ca secerată, după o lovitură în piept