Antena Meniu Search
x

Video Crima din Botoşani ar fi fost premeditată. Înainte să-şi ucidă soţia în scara blocului, individul şi-a făcut câteva răni superficiale

Atacul din scara unui bloc din municipiul Botoşani, unde o femeie a fost ucisă de soţul împotriva căruia obţinuse un ordin de protecţie şi intentase divorţ, ar fi fost premeditat. Înainte să fie prins de poliţişti, bărbatul şi-a făcut câteva răni superficiale cu aceeaşi armă cu care şi-a omorât soţia. El primeşte în acest moment îngrijiri de specialitate din partea medicilor. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Angela Bertea

la 21.03.2024, 13:53

Vezi și

De îndată ce starea de sănătate îi va permite, cel mai probabil după externare, bărbatul va ajunge în faţa anchetatorilor, pentru a da declaraţii. Momentan, se află internat la Spitalul judeţean de urgenţă din Botoşani, pe secţia de chirurgie generală, acolo unde primeşte îngrijiri medicale pentru rănile pe care şi le-ar fi provocat singur, acestea fiind unele superficiale.

Bărbatul este stabil, medicii urmesc în continuare evoluţia stării sale de sănătate.

Autorul crimei din Botoşani, internat cu pază

Se ia în calcul externarea sa peste câteva zile, atunci când procurorii vor lua, cel mai probabil, o măsură preventivă împotriva sa.

În prezent, el este păzit de către poliţişti.

Reamintim că bărbatul de 55 de ani şi-a atacat soţia, încălcând ordinul de protecţie emis împotriva lui în luna februarie. Se pare că, în ultimele zile, acesta ar fi fost văzut în apropierea blocului, ceea ce i-ar fi creat o stare de frică femeii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Crima din Botoşani ar fi fost premeditată. Înainte să-şi ucidă soţia în scara blocului, individul şi-a făcut câteva răni superficiale