Antena Meniu Search
x

O bătrână cu probleme de vedere s-a rătăcit la Răzoare, în Sectorul 6, puţin după miezul nopţii. Jandarmii au ajutat-o să ajungă acasă, la nepot

O femeie de 74 de ani care se rătăcise în zona Răzoare din Sectorul 6 al Capitalei, întrucât are dificultăţi de vedere, a fost ajutată de jandarmi să ajungă acasă. Nepotul acesteia alertase autorităţile întrucât o căuta deja.

de Redactia Observator

la 26.11.2022, 13:02

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

"Azi-noapte, în jurul orei 00:15, în zona Răzoare, echipajul de jandarmerie a observat o persoană care, din comportamentul pe care îl avea, părea că are nevoie de ajutor. Femeia, în vârstă de 74 de ani, le-a spus jandarmilor că s-a rătăcit. Ştia la ce adresă locuieşte, dar nu ştia cum să ajungă acolo pentru ca avea dificultăţi de vedere", a transmis, sâmbătă, Jandarmeria Bucureşti.

Jandarmii au condus-o pe femeie la adresa indicată, unde l-au găsit pe nepotul acesteia, care le-a spus că îşi caută bunica încă de la ora 18, când a bănuit că s-a întâmplat ceva, motiv pentru care a solicitat şi sprijinul autorităţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O bătrână cu probleme de vedere s-a rătăcit la Răzoare, în Sectorul 6, puţin după miezul nopţii. Jandarmii au ajutat-o să ajungă acasă, la nepot