Antena Meniu Search
x

Video "O bătut-o de o nenorocit-o". Viorel i-a promis o plimbare romantică, dar plănuise în tot acest timp să o omoare pe Violeta. Drama ascunsă din spatele unei crime

Vacanţă sfârşită tragic la Gura Portiței, în județul Tulcea. Doi soţi din Iaşi au fost găsiţi fără suflare în zona resortului în care erau cazaţi. Din primele informaţii, ar fi vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Bărbatul ar fi plănuit să-şi ucidă soţia încă de acasă. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 30.08.2023, 19:20

Vezi și

Soţii Burduhosu erau cazaţi încă de sâmbătă în resortul din Gura Portiţei.

Clara Mihociu, reporter Observator: Cei doi au plecat în noaptea de vineri spre sâmbătă. Le-ar fi spus apropiaţilor că merg să viziteze câteva mănăstiri, dar au ajuns să se cazeze la Gura Portiţei şi au plătit o singură noapte de cazare, iar la momentul în care ar fi trebuit să părăsească hotelul angajaţii acestuia şi-au dat seama că niciunul dintre cei doi nu se mai află acolo.

Viorel i-a promis o plimbare romantică, dar plănuise în tot acest timp să o omoare pe Violeta

Gabi Dițu - administrator resort Gura Portiţei: Au venit cu o barcă din asta particulară. Noi am avut o cameră liberă în noaptea aia. El a spus doar că e obosit şi că vrea să dormă un pic, atâta tot, nu a fost nimic, vorba aia, ieşit din comun.

Pe acelaşi subiect

Cei doi au fost văzuţi în viaţă ultima oară sâmbătă seara, de către angajaţi. A doua zi, bagajele erau încă în cameră dar ei dispăruseră fără urmă. Bărbatul a fost găsit abia spre seară, înecat într-un canal, la 500 de metri distanţă de locul de cazare. Forţele de ordine au căutat-o şi pe soţia acestuia. Cadavrul femeii a fost descoperit abia luni, în stufăriş, la mai bine de doi kilometri.

Avea o rană adâncă la gât şi prima ipoteză este că cel care avea să îi devină călău a invitat-o pe femeie la o plimbare şi când a considerat că e destul de departe de complex, ar fi ucis-o. Apoi s-ar fi aruncat în apă, deşi nu ştia să înoate.

Şocati, apropiaţii vorbesc despre o relaţie în care soţia ar fi îndurat multe abuzuri fizice şi emoţionale.

Cumătrul: O fost o fată cuminte, harnică şi o bătut-o de o nenorocit-o. Acu vreo 15 ani ea o stat în pădure, fugărită de el.

Vecină: Ea nu vedeai să iasă nicăieri, era casnică, avea gospodărie mare.

Vărul femeii: El zice că i-ar fi găsit ceva pe la ficat, probleme şi cred că o fi căzut în vreo depresie. Nu ştiu de scaldalurile lor. N-am crezut că îl duce capul mintea la aşa tragedie.

Bărbatul lucra ca inginer din anii '90 la o podgorie și o cramă de vinuri renumită, iar colegii săi spun că era un angajat model. Cei doi soţi aveau trei fete. Cea mai mică dintre ele împlineşte 18 ani în toamnă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "O bătut-o de o nenorocit-o". Viorel i-a promis o plimbare romantică, dar plănuise în tot acest timp să o omoare pe Violeta. Drama ascunsă din spatele unei crime