Antena Meniu Search
x

ACCIDENT TERIBIL într-o benzinărie de pe A2! Părinţii a doi copii, spulberaţi de o şoferiţă începătoare care a ÎNCURCAT PEDALELE

O benzinărie de pe Autostrada Soarelui s-a transformat într-un spital de campanie. Părinţii a doi copii au fost loviţi de maşina scăpată de sub control a unei şoferiţe începătoare.

Vezi și

O benzinărie de pe Autostrada Soarelui s-a transformat într-un spital de campanie. Părinţii a doi copii au fost loviţi de maşina scăpată de sub control a unei şoferiţe începătoare.

Alin şi Adriana, cele două victime ale teribilului accident dintr-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui, sunt resuscitaţi pe asfalt. La câţiva metri de scenele şocantă, cele două fetiţe ale lor îşi privesc disperate părinţii răniţi.

O şoferiţă a fost la un pas să-i ucidă pe cei doi soţi, care mergeau cu copilele la mare. Tânăra, care are carnet de conducere o lună, a intrat cu viteză în parcarea benzinăriei şi ar fi apăsat pedala de acceleraţie, nu frâna. Alin şi Adriana au fost prinşi ca într-o menghină întrea maşina tinerei şi propriul autoturism. Cu doar câteva secunde înainte, cei doi îşi băgaseră copilele în maşină.

Un medic şi două asistente medicale care se aflau întâmplător în benzinărie le-au acordat primul ajutor până la sosirea medicilor.

Pe acelaşi subiect

Tânăra care a provocat accidentul ar fi fost un pericol pe şosea. O confirmă alţi şoferi care au întâlnit-o în trafic până să-i loveasacă pe cei doi soţi.

M-a luat la țintă de vreo două ori și pe mine, şi pe un alt șofer cu un Opel, chiar înainte să intre la benzinărie, spune un şofer care ar fi întâlnit-o în trafic.

Alin a fost dus la spitalul din Lehliu şi a fost externat. Adriana, soţia lui, este însă în stare gravă. A fost transportată de urgenţă la spitalul Bagdasar Arseni, unde a intrat direct în sala de operaţii. Deşi sunt în stare de şoc, cele două copile ale familiei sunt în afara oricărui pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ACCIDENT TERIBIL într-o benzinărie de pe A2! Părinţii a doi copii, spulberaţi de o şoferiţă începătoare care a ÎNCURCAT PEDALELE