Antena Meniu Search
x

Video O clipă de neatenție l-a băgat în comă. Bărbatul din Suceava a ajuns inconștient la spital, după ce a intrat cu mopedul într-o dubă

 Atenţie la neatenţie! Un bărbat a ajuns la spital în stare de inconştienţă după ce a intrat în plin cu mopedul într-o autoutilitară.

de Redactia Observator

la 15.12.2023, 08:18

Vezi și

S-a întâmplat în comuna Calafindeşti din Suceava. Camerele de supraveghere au surprins momentul impactului, atunci când bărbatul aflat pe moped a intrat în şoseaua principală fără să se asigure.

Coliziunea l-a aruncat de pe vehicului cu două roţi

Coliziunea l-a aruncat de pe vehicului cu două roţi. În imagini se observă cum şoferul autovehiculului a coborât de la volan să verifice starea victimei. Bărbatul neatent ajuns la spital în comă cu multiple traumatisme în zona toracelui şi a fost operat de urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O clipă de neatenție l-a băgat în comă. Bărbatul din Suceava a ajuns inconștient la spital, după ce a intrat cu mopedul într-o dubă