Antena Meniu Search
x

Galerie foto O constănțeancă a venit înarmată cu un cuțit la Curtea de Apel, ca să ameninţe grefiera. Voia doar "să o sperie"

O femeie din Constanța s-a înarmat cu un cuțit și s-a dus joi, 30 mai, la Curtea de Apel din oraș pentru a ameninţa o grefieră cu care avea un conflict. Din fericire, jandarmii au reuşit să o oprească la timp.

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 10:21

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au anunţat că, joi dimineaţa, la postul de pază de la Curtea de Apel Constanţa s-a prezentat o femeie de 53 de ani.

A fost oprită la timp de jandarmi

"În jurul orei 08.30, la postul de pază de la Curtea de Apel Constanţa, s-a prezentat o femeie de 53 de ani. Jandarmul de serviciu a sesizat imediat starea de agitație pe care o avea femeia și a remarcat că aceasta vorbea pe un ton amenințător, așa că a legitimat-o și i-a inspectat bagajele, găsind în sacoșa femeii un cuțit de peste 30 cm lungime. Femeia a afirmat în fața jandarmului că a venit astfel înarmată ca ”să o sperie” pe o grefieră care lucra la Curtea de Apel și cu care avea un conflict de natură personală. Ca urmare a celor constatate, jandarmul din postul de pază a solicitat sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Echipajul de intervenţie din cadrul jandarmeriei a ajuns rapid la faţa locului, iar jandarmii au reținut-o pe femeie și au însoțit-o la sediul jandarmeriei. Ulterior, după întocmirea documentelor de constatare a infracțiunii, aceasta a fost predată lucrătorilor de poliție, pentru continuarea cercetărilor", au transmis jandarmii.

Articolul continuă după reclamă

Pentru fapta sa, femeia riscă o pedeapsă cu închisoarea de 1 la 3 ani sau amendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Evenimente » O constănțeancă a venit înarmată cu un cuțit la Curtea de Apel, ca să ameninţe grefiera. Voia doar "să o sperie"