Antena Meniu Search
x

O copilă de 12 ani, căutată de 3 zile, a fost găsită în alt judeţ, cu un tânăr de 29 de ani. S-ar fi "îndrăgostit" pe Instagram

O fată în vârstă de 12 ani, a cărei dispariţie a fost anunţată la Poliţie, vineri, de către mama sa, a fost găsită într-o localitate din judeţul Buzău, împreună un bărbat de 29 ani. Acesta a fost reţinut pentru infracţiunea de act sexual cu un minor. Copila a fost convinsă să plece de acasă şi să se întâlnească cu bărbatul cu care ţinea legătura pe Instagram.

de Redactia Observator

la 09.04.2023, 11:22

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti - Profimedia

Dispariţia fetei a fost anunţată la secţia de poliţie rurală din comuna Cocorăştii Colţ de către mama acesteia, vineri seară, la ora 22. Femeia a povestit că fiica sa a plecat voluntar de la domiciliu şi nu este de găsit. Sâmbătă, Poliţia a făcut publice fotografia şi semnalmentele fetei, solicitând sprijinul populaţiei pentru găsirea acesteia. Duminică, poliţiştii au găsit-o pe copilă pe raza comunei Săhăteni, în judeţul Buzău. Ea era împreună cu un bărbat în vârstă de 29 de ani. 

Bărbatul ar fi păstrat legătura cu fata de doar 12 ani pe Instagram. Copila era căutată

Surse judiciare au declarat pentru news.ro că cei doi se cunoscuseră anterior, iar bărbatul a păstrat legătura cu adolescenta pe Instagram şi a convins-o pe aceasta să meargă la el. Primele verificări ale poliţiştilor arată că fata a avut relaţii intime cu bărbatul, ea spunând că a consimţit în acest sens. 

Bărbatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. În plus, pentru că a fost oprit în trafic în timp ce conducea un autoturism iar poliţiştii au constatat că nu are permis, acesta este acuzat şi de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O copilă de 12 ani, căutată de 3 zile, a fost găsită în alt judeţ, cu un tânăr de 29 de ani. S-ar fi "îndrăgostit" pe Instagram