Antena Meniu Search
x

Galerie foto O Dacie Papuc fără frâne s-a înfipt într-un Porsche Panamera, la intrarea în Huşi. Maşinile s-au ciocnit frontal

O Dacie Papuc a reuşit să facă zob un Porsche Panamera. Accidentul s-a produs la intrarea în localitatea Huşi, judeţul Iaşi, după ce maşina românească a rămas fără frâne şi a pătruns pe contrasens.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.07.2021, 10:27

Potrivit unor surse, bolidul înmatriculat în Bucureşti, condus de un bărbat de 45 de ani, circula regulamentar, din direcția Crasna spre Huși, când din faţă i-a apărut brusc Dacia cu număr de Vaslui. Cele două maşini s-au ciocnit frontal.

Accidentul s-a produs aseară, şoferul din Porsche fiind cel care a sunat la 112, în jurul orei 17.45.

Dacia Papuc ar fi rămas fără frâne, a intrat pe contrasens şi s-a înfipt în Porsche

Şoferul autoutilitarei le-ar fi declarat poliţiştilor că a rămas fără frâne, a pierdut controlul maşinii şi a intrat în Porsche. O expertiză, însă, va stabili starea de fapt. 

În urma impactului, cele două persoane care se aflau în Dacie, doi tineri de 25 și 36 de ani, au fost internate la Spitalul din Huși cu răni uşoare. 

“În acest caz, se fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier”, au precizat reprezentații IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O Dacie Papuc fără frâne s-a înfipt într-un Porsche Panamera, la intrarea în Huşi. Maşinile s-au ciocnit frontal