Antena Meniu Search
x

O doctoriță din Buzău a murit infectată cu Covid-19. ”Mirela Pană a plecat în altă lume, una mai bună”

Doliu în lumea medicală, după ce dr. Mirela Pană, de la Policlinica Militară din Buzău, a murit răpusă de coronavirus la 58 de ani. Medicul nu era vaccinat anti-Covid și ar fi încercat să se trateze la domiciliu, unde era în izolare, însă după trei săptămâni de boală, organismul ei a cedat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.10.2021, 14:58

O doctoriță din Buzău a murit infectată cu Covid-19. ”Mirela Pană a plecat a plecat în altă lume, una mai bună”
O doctoriță din Buzău a murit infectată cu Covid-19. ”Mirela Pană a plecat a plecat în altă lume, una mai bună” - Facebook/ sansanews.ro

Doctorița Mirela Pană a fost internată de urgență în secția de Pneumologie, unde colegii săi au încercat să o salveze. Dar starea sa de sănătate s-a agravat rapid și a fost transferată la Spitalul de Urgență Dimitrie Gerota din București, unde a murit.

Doctorița suferea de o boală autoimună

Apropiații medicului spun că aceasta ar fi suferit de o boală autoimună care i-ar fi grăbit sfârșitul, scrie sansanews.ro.

Mesajele de condoleanțe curg pe pagina de Facebook a doctoriței Mirela Pană, după ce colegii și foștii săi pacienți au aflat de tragedie. 

Mesaje de condoleanțe pentru doctorița Mirela Pană

”Zi neagră pentru Medicina buzoiană”, scrie un medic buzoian/ ”Colega și prietena noastră, dr. Mirela Pană a plecat a plecat în altă lume… O lume mai bună. O să ne lipsești, draga noastră!”/ ”Nu îmi vine să cred că doamna doctor nu mai este”/ ” Vai! Nu mă așteptam. Îmi pare tare rău!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O doctoriță din Buzău a murit infectată cu Covid-19. ”Mirela Pană a plecat în altă lume, una mai bună”