Meniu LIVE
Search
x

Video O dronă care aducea sute de pachete de țigări din Ucraina, depistată în zbor de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră sătmăreni au confiscat aproximativ 500 de pachete cu țigări care au fost aduse din Ucraina, cu drona. Doi cetățeni români care primiseră țigările sunt cercetați pentru contrabandă.

De Redactia Observator la 20.02.2022, 13:12
Vezi și

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sectorul Halemu din județul Satu Mare. Polițiștii de frontieră, aflați în misiune, au observat, în apropierea localității Porumbești, o dronă care transporta un colet.

În urma cercetării zonei, polițiștii de frontieră au depistat, la aproximativ 2 kilometri de frontiera cu statul vecin, două persoane care au preluat un colet învelit în folie neagră și l-au încărcat într-un autoturism. În cel mai scurt timp au fost anunțate despre acest eveniment autoritățile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.

Persoanele, autoturismul și coletul au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii țigărilor, a rezultat cantitatea de 500 de pachete cu țigări, în valoare de 5.850 lei. Autoturismul și țigările au fost confiscate, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O dronă care aducea sute de pachete de țigări din Ucraina, depistată în zbor de polițiștii de frontieră