Antena Meniu Search
x

O fată de 16 ani din Brăila a lăsat un bilet părinților, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mihaela a fost dată în urmărire naţională şi internaţională

O fată în vârstă de 16 ani, din comuna Mircea-Vodă, județul Brăila, este căutată de polițiști, după ce tatăl acesteia a dat-o dispărută. Mihaela Valentina Bocioacă a plecat de acasă vineri dimineață, lăsând un bilet părinților, și nu s-a mai întors. Adolescenta a fost dată în urmărire naţională şi internaţională. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.12.2022, 07:34

O fată de 16 ani din Brăila a lăsat un bilet părinților, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mihaela a fost dată în urmărire naţională şi internaţională - IPJ Brăila

Polițiștii brăileni au fost se sesizați, aseară, că o fată de 16 ani a plecat de acasă vineri dimineaţă, lăsând un bilet părinţilor, şi nu a mai revenit.

Anunţul a fost făcut în jurul orei 22.30, la Poliţia Oraşului Ianca, de către tatăl adolescentei. 

"La data de 9 decembrie a.c., ora 22:30, Poliția Orașului Ianca a fost sesizată de către un bărbat, privind dispariţia fiicei sale, Mihaela Valentina Bocioacă, în vârstă de 16 ani, din comuna Mircea-Vodă, care, în cursul dimineții, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit", a transmis IPJ Brăila.

Pentru fata de 16 ani a fost căutarea la nivel naţional și internațional.

Pe acelaşi subiect

Semnalmente Mihaela Valentina Bocioacă

  • 165 cm înălțime, 40-50 kg, ochi căprui, păr lung castaniu, fără semne particulare

La momentul dispariției, adolescenta era îmbrăcată cu un palton de culoare roșu, purta pantofi sport de culoare alb și blugi albastru deschis. 

A lăsat un bilet părinților, a plecat de acasă și nu s-a mai întors

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au aflat că fata a plecat către un liceu din oraşul Ianca, lăsând un bilet părinţilor prin care i-a înştiinţat că merge să se angajeze.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O fată de 16 ani din Brăila a lăsat un bilet părinților, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mihaela a fost dată în urmărire naţională şi internaţională