Antena Meniu Search
x

A fost găsită Daria Gabriela Voicu, minora de 12 ani dispărută din Capitală. Fata nu a fost victima vreunei infracțiuni

O fată în vârstă de 12 ani a dispărut de acasă, de la domiciliul său din Sectorul 2 al Capitalei. După câteva ore de la semnalarea dispariţiei, minora a fost găsită de poliţişti.

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 22:52

O fată în vârstă de 12 ani a dispărut din Capitală. Minora e dată în urmărire la nivel național

UPDATE: În urma activităților derulate, minora a fost găsită, iar din primele date, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Poliţia Capitalei a fost sesizată joi și solicită sprijin pentru depistarea unei minore care a plecat de la domiciliu, din Sectorul 2, și nu a mai revenit până în prezent. Copila dispărută se numeşte Daria Gabriela Voicu și are 12 ani. Fata are înălţime: 1,55 metri, greutate 45 kg, păr lung, castaniu, ochi căprui.

Când a dispărut purta o bluză de culoare bej cu inscripții negre, pantaloni de culoare neagră, ghete de culoare neagră. Ca semne particulare, copila poartă aparat dentar pe ambele arcade. La nivelul Poliției Române au fost demarate procedurile de depistare a copilei, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A fost găsită Daria Gabriela Voicu, minora de 12 ani dispărută din Capitală. Fata nu a fost victima vreunei infracțiuni