Antena Meniu Search
x

Galerie foto Incendiu puternic la o casă din Suceava. O bătrână a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce i-a luat foc locuinţa

O femeie de 85 de ani a ajuns la spital în stare gravă, cu arsuri pe faţă şi traumatism la un picior, după ce, duminică, un incendiu a izbucnit în locuinţa sa din localitatea Plutoniţa, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 27.11.2022, 16:45

Potrivit sursei citate, pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului şi ai Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Stulpicani, au intervenit cu patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, casa femeii era cuprinsă de flăcări, împreună cu o parte din anexele gospodăreşti - majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la vecinătăţi. Pompierii paramedici SMURD au preluat proprietara, în vârstă de 85 de ani, care a suferit arsuri la faţă şi un traumatism la piciorul stâng.

Incendiul a afectat şi o locuinţă învecinată

După ce i s-a acordat primul ajutor medical, victima a fost transportată la spital pentru tratament de specialitate şi investigaţii suplimentare. Au ars casa de locuit cu bunuri din interior, o magazie şi acoperişul adăpostului de animale, pe o suprafaţă totală de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Incendiul a afectat şi locuinţa învecinată, unde s-au degradat elemente de tâmplărie din PVC şi aproximativ 20 de metri pătraţi din faţada casei. Flăcările au izbucnit din bucătăria locuinţei, cel mai probabil din cauza jarului sau scânteilor căzute din soba cu acumulare de căldură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la o casă din Suceava. O bătrână a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce i-a luat foc locuinţa