Antena Meniu Search
x

O femeie a murit, după ce a căzut în fața metroului la stația Piața Victoriei. Metrorex: Posibilă tentativă de suicid

Incident la metrou, duminică după-amiaza. O femeie în vârstă de 59 de ani s-a aruncat în faţa garniturii care intra în staţia Piaţa Victoriei.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 10.07.2022, 17:08

Staţia de metrou Piaţa Victoriei
Staţia de metrou Piaţa Victoriei - Shutterstock

UPDATE 17:00 - După ce au încercat să o resusciteze minute bune pe femeie, medicii nu au mai putut din nefericiredecât să declare decesul acesteia.

Ştire iniţială

În acest moment pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera) se circulă în sistem pendulă, după un incident care a avut loc la staţia Piaţa Victoriei. O femeie a sărit în faţa metroului când acesta intra în staţie.

Incident la metroul din Bucureşti

Pe acelaşi subiect

După întreruperea curentului electric la nivelul şinelor, echipele de salvatori au extras o victimă, o femeie în vârstă de 59 ani, aflată în stare de inconştienţă. În acest moment echipajele SMURD îi acordă primul ajutor.

"Metrorex informează că astăzi, 10.07.2022, la ora 15:03, în staţia de metrou Piața Victoriei 1, o călătoare a cazut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid. 

Circulația trenurilor a fost reorganizată şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Pipera şi Aviatorilor pe firul 2. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor. 

Până la preluarea victimei de către echipajul medical, staţia de metrou Piaţa Victoriei 1 este închisă pentru publicul călător şi trenurile nu circulă prin această staţie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurarile în care s-a produs evenimentul.", transmit reprezentanţii Metrorex.

Ştire în curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O femeie a murit, după ce a căzut în fața metroului la stația Piața Victoriei. Metrorex: Posibilă tentativă de suicid