Antena Meniu Search
x

O femeie a fost salvată miraculos după ce a căzut la 10 metri adâncime, într-o fântână. Misiune contracronometru în Neamţ

Misiune contracronometru în Neamţ. O femeie a fost salvată de către pompieri, după ce a căzut la 10 metri adâncime, într-o fântână foarte îngustă. A fost scoasă conştientă şi transportată apoi la spital. 

de Redactia Observator

la 17.02.2024, 17:25

O femeie a fost salvată după ce a căzut la 10 metri adâncime, într-o fântână. Misiune contracronometru în Neamţ
O femeie a fost salvată după ce a căzut la 10 metri adâncime, într-o fântână. Misiune contracronometru în Neamţ

Incidentul a avut loc sâmbătă după amiază, cu puţin înaintea orei 16:00, în comuna Ghindăoani din judeţul Neamţ. La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Târgu Neamţ, dar şi coluntarii de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ghindăoani şi un echipaj de la ambulanţa din Târgu Neamţ.

"Cu ajutorul echipamentelor specifice, forţele de intervenţie au acţionat pentru scoaterea unei femei din fântâna adâncă de 10 metri, cu diametrul de 90 de centimetri. Femeia în vârstă de 53 de ani, conştientă, a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la compartimentul de primiri urgenţe Târgu Neamţ", informează reprezentanţii ISU Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O femeie a fost salvată miraculos după ce a căzut la 10 metri adâncime, într-o fântână. Misiune contracronometru în Neamţ