Antena Meniu Search
x

O femeie a murit călcată de tren în nordul Capitalei, după ce ar fi ignorat bariera

Românii cred că sunt mai rapizi decât trenul, dar ajung să îşi piardă viaţa! Mulţi ignoră barierele şi semnalele luminoase, iar asta duce la tragedii. Astăzi, o femeie a murit în nordul Capitalei.

Vezi și

Românii cred că sunt mai rapizi decât trenul, dar ajung să îşi piardă viaţa! Mulţi ignoră barierele şi semnalele luminoase, iar asta duce la tragedii. Astăzi, o femeie a murit în nordul Capitalei. Dar moartea ei i-a lăsat indiferenţi pe ceilalţi trecători, care şi-au pus viaţa în pericol, chiar sub privirea poliţiştilor şi a echipei Observator.

Cu un copil în braţe, o mamă a încercat să traverseze calea ferată, deşi semnalele sonore avertizau că trenul se apropie. Au oprit-o, în ultima clipă, poliţiştii. 

Cu nici o oră mai devreme, pe aceeaşi cale ferată, o femeie de 75 de ani sfârşea sub roţile unui alt tren. Nici ea n-ar fi respectat semnalele trase de conductor. Şi bariera era pusă, dar a trecut pe lângă ea. 

În timp ce criminaliştii făceau cercetarea la faţa locului, şi alţi trecători şi-au riscat viaţa. 

Trecerea la nivel cu calea ferată unde s-a întâmplat totul este una corect semnlizată. Este însă şi singurul loc prin care pot să treacă pietonii. În momentul în care această barieră este pusă, mulţi dintre ei, în loc să mai aştepte câteva minute, aleg să-şi pună viaţa în pericol

Şi unii şoferi au încercat să forţeze trecerea. Un tânăr a fost la un pas să dărâme bariera chiar sub ochii poliţiştilor.

Cei care vor să salveze câteva minute riscă să fie amendaţi cu sute de lei. Sau, şi mai grav, să-şi piardă viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » O femeie a murit călcată de tren în nordul Capitalei, după ce ar fi ignorat bariera