Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără a născut în plină stradă, pe principalul bulevard din Arad! Patru poliţişti au moşit bebeluşul norocos (Video dramatic)

Scene emoţionante în Arad, pe Bulevardul Revoluției. O femeie a intrat în travaliu şi a născut în plină tradă, în jurul orei 4.00 dimineaţa.

de Redactia Observator

la 29.03.2018 , 14:25

Scene emoţionante în Arad, pe Bulevardul Revoluției. O femeie a intrat în travaliu şi a născut în plină tradă, în jurul orei 4.00 dimineaţa. Naşterea a fost asistată de patru polițiști de la IPJ Arad.

Scena naşterii pe stradă s-a produs marți, 27 martie, în jurul orei 4:00, pe principalul bulevard din Arad, în apropiere de Catedrala Romano-Catolică. 

Articolul continuă după reclamă

O patrulă de la Ordine Publică, cu doi agenți care circulau în zonă, au văzut că o femeie în halat se plimba pe stradă, astfel că au oprit și i-au pus câteva întrebări. 

Imediat și-au dat seama că ceva nu este în regulă, mai ales că femeia le-a spus că o doare burta. Astfel că agenții au chemat, prin 112, un echipaj SMURD. 

Între timp, la fața locului au mai ajuns doi polițiști, care, împreună cu colegii deja prezenți au făcut tot ce au știut pentru a o calma pe femeie. 

I-au vorbit și au încercat să o urce în mașină, pentru că afară era frig. Nu au reușit. Bebelușul nu a mai avut răbdare să aştepte după echipajul SMURD și a venit pe lume.

Cel mai probabil, fără intervenţia celor patru poliţişti, bebeluşul ar fi ajuns pe dalele reci și ar fi murit, scrie presa locală. Așa, însă, el a ajuns la timp în mâinile medicilor.

O parte din scenă a fost surprinsă de un trecător, cu telefonul mobil.

Fetița și mama ei vor fi externate, cel mai probabil, în zilele următoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » O tânără a născut în plină stradă, pe principalul bulevard din Arad! Patru poliţişti au moşit bebeluşul norocos (Video dramatic)