Antena Meniu Search
x

O femeie a sărit dintr-o maşină pentru a scăpa de iubitul ei. Bărbatul apoi a prins-o şi a sechestrat-o într-un hotel din Bistriţa

Un bărbat de 38 de ani din Oradea a fost arestat preventiv după ce şi-ar fi sechestrat concubina, o femeie de 35 de ani din Bistriţa, într-un hotel, iar anterior ar fi ameninţat-o în timp ce se aflau împreună în maşină, motiv pentru care femeia a sărit din vehicul, rănindu-se.

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 17:23

O femeie a sărit dintr-o maşină pentru a scăpa de iubitul ei. Bărbatul apoi a prins-o şi a sechestrat-o într-un hotel din Bistriţa
O femeie a sărit dintr-o maşină pentru a scăpa de iubitul ei. Bărbatul apoi a prins-o şi a sechestrat-o într-un hotel din Bistriţa - Shutterstock

Potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, la data de 25 aprilie, în jurul orei 1,00 noaptea, poliţiştii Biroului de Investiţii Criminale au fost sesizaţi de către personalul medical de la spitalul din Bistriţa cu privire la faptul că o pacientă de 35 de ani prezintă leziuni ca urmare a unui accident.

Din primele investigaţii, a reieşit faptul că, la data de 21 aprilie, în timp ce aceasta se deplasa pe direcţia Sigmir - Beclean, cu un autoturism condus de concubinul ei, un bărbat de 38 de ani din Oradea, ar fi fost ameninţată de către acesta. Întrucât bărbatul ar fi refuzat să oprească la solicitările repetate ale femeii, aceasta ar fi sărit din autoturism, rănindu-se.

Bărbatul a dus-o a doua zi la spital

Ulterior, bărbatul ar fi urcat-o în autoturism, ar fi dus-o la un hotel din Oradea şi nu i-ar fi permis să ia legătura cu familia.

La data de 22 aprilie, întrucât starea de sănătate a femeii s-a înrăutăţit, bărbatul ar fi transportat-o la un spital din Oradea, iar la data de 25 aprilie, la solicitarea familiei, femeia a fost transferată la spitalul din Bistriţa.

În urma investigaţiilor şi probelor administrate în cauză, la data de 26 aprilie, faţă de bărbatul de 38 de ani din Oradea a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, violenţă în familie şi părăsirea locului accidentului. Ulterior, la data de 27 aprilie, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bistriţa, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » O femeie a sărit dintr-o maşină pentru a scăpa de iubitul ei. Bărbatul apoi a prins-o şi a sechestrat-o într-un hotel din Bistriţa