Antena Meniu Search
x

O femeie de 30 de ani, internată cu forţa la Pshiatria din Sibiu, a fost găsită spânzurată în baie. Tânăra mai fusese internată de 3 ori

Tragedie în Sibiu. O tânără de 30 de ani a murit după ce şi-a luat viaţa în timp ce era internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Sibiu. Femeia avea antecedente psihiatrice şi era a patra oară când era internată. 

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 12:09

Tânăra ameninţase în trecut că se va sinucide
Tânăra ameninţase în trecut că se va sinucide

Tânăra fusese adusă de poliţie la Spitalul de Psihiatrie pe data de 16 mai, unde a fost internată fără consimţământul ei, dar cu acordul judecătorilor.

„A fost adusă în regim de urgență de Poliție și SMURD de la domiciliu, pentru consult de specialitate în cadrul Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu având în vedere starea agitată a pacientei pe fondul consumului de alcool. A fost reținută cu forme de internare nevoluntară pe Secția Psihiatrie II, Judecătoria Sibiu confirmând solicitarea de internare nevoluntară”, au transmis reprezentanții spitalului pentru Turnul Sfatului.

Internată a patra oară la Pshiatrie

Articolul continuă după reclamă

Tânăra urma tratamentul medicamentos, însă la aproximativ o săptămână după internare, personalul a găsit-o inconştientă într-o baie, după ce ar fi încercat să se spânzure. Aceasta ştia că baia este singurulu loc nesupravegheat video unde îşi poate duce la capăt planul extrem. Deşi a fost resuscitată, tânăra a murit în aceeşi zi la spital. Anterior internării, femeia ameninţase că vrea să îşi ia viaţa.

„În data de 22 mai, la ora 16.33 pacienta a fost găsită într-o stare de inconstiență fãră răspuns la stimulii verbali și nervoși. Personalul din cadrul secției i-a acordat ingrijirile necesare până la sosirea echipajului de ambulanță, solicitat prin numărul de intervenții 112. După sosirea echipajului de ambulanță, în urma manevrelor de resuscitare. Pacienta a început să prezinte puls și a fost preluată de aceștia în vederea transportării acesteia la spitalul clinic județean Sibiu, unde a fost internată pe secția ATI”, a mai adăugat spitalul.

De asemenea, poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » O femeie de 30 de ani, internată cu forţa la Pshiatria din Sibiu, a fost găsită spânzurată în baie. Tânăra mai fusese internată de 3 ori