Antena Meniu Search
x

Video O femeie de 44 de ani, dată dispărută de familie, a fost găsită înecată în râul Şomeş. Maşina fusese abandonată în zona Barajului Floreşti

Descoperire şocantă pentru poliţiştii clujeni. O femeie de 44 de ani, dată dispărută de familie, a fost găsită înecată în râul Someş. Maşina acesteia a fost văzută în zona Barajului Floreşti.

de Redactia Observator

la 24.05.2023, 14:56

Vezi și

O femeie care fusese dată dispărută de către aparţinători a fost găsită înecată, miercuri, în râul Someş, la Barajul Floreşti, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj. Cadavrul femeii a fost recuperat şi scos la mal de către angajaţii ISU.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, femeia fusese dată dispărută în acestei zile.

"La data de 24 mai a.c. poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi despre faptul că la aceeaşi dată, în intervalul orar 2,00-7,00, o femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Floreşti, ar fi plecat voluntar, deplasându-se cu un autoturism. În urma verificărilor şi a investigaţiilor derulate, poliţiştii au identificat autoturismul femeii în zona barajului Floreşti. Ulterior, cadavrul unei persoane de sex feminin a fost recuperat şi scos la mal de către echipajele ISU Cluj", a precizat informarea IPJ Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » O femeie de 44 de ani, dată dispărută de familie, a fost găsită înecată în râul Şomeş. Maşina fusese abandonată în zona Barajului Floreşti