Antena Meniu Search
x

O femeie din Bacău înţepată de viespi, adusă la spital de poliţişti

O femeie din Bacău a cerut disperată ajutorul poliţiştilor după ce a fost înţepată de viespi. Femeia a coborât agitată din autoturism şi a spus că are nevoie să ajungă în spital.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 15:01

O femeie din Bacău înţepată de viespi, adusă la spital de poliţişti - IPJ Bacău

Oamenii legii nu au ezitat şi au transportat-o imediat la urgenţe pentru a putea fi preluată de medici. Incidentul a avut loc pe 3 septembrie. La externare, poliţiştii au aşteptat-o pe femeie cu un buchet de flori, iar ea le-a mulţumit încă o dată pentru ajutorul acordat.

Ce spun poliţiştii

„Duminică, 03 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, o patrulă de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Bacău care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrală a municipiului a observat că, dintr-un autoturism a coborât agitată o femeie care le-a solicitat ajutorul întrucât fusese înțepată de viespi.

Văzând că are nevoie urgentă de îngrijiri medicale, polițiștii nu au stat pe gânduri nicio secundă și au transportat-o pe femeie de urgență la spital. Femeia de 43 de ani, din comuna Horgești a fost preluată imediat de cadrele medicale”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » O femeie din Bacău înţepată de viespi, adusă la spital de poliţişti