Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Mureş s-a aruncat de la etajul 6 ca să scape de iubitul cu care se certa. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de crimă

Incident dramatic în noaptea de duminică spre luni. În timpul unui scandal cu iubitul său, o femeie s-a aruncat de la etajul 6 şi a rămas blocată un etaj mai jos.

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 14:45

O femeie din Mureş s-a aruncat de la etajul 6 ca să scape de iubitul cu care se certa. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de crimă

Cei doi stăteau într-un penthouse unde aveau grijă de câinele proprietarilor, care erau plecaţi în vacanţă de Rusalii. Într-un moment de panică, după ce spiritele s-au încins între ei, femeia a încercat să se salveze astfel. A rămas blocată la etajul 5, de unde a fost preluată de salavatori.

La fața locului au sosit echipaje de la Poliție, ISU și Ambulanță. Femeia a acuzat dureri în zona bazinului, însă nu se ştie deocamdată dacă va rămâne paralizată în urma incidentului şocant. Procurorii anunţă că pe numele bărbatului s-a emis un dosar penal pentru tentativă de crimă.

Ce spun procurorii

Articolul continuă după reclamă

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 23 iunie a.c., în jurul orei 23.30, o femeie de 26 de ani, s-ar fi aruncat, de la etajul 6 la etajul 5 al unui bloc aflat în municipiul Târgu Mureș, pe fondul unui conflict între aceasta și partenerul său, un bărbat de 38 de ani.

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost preluată de echipajele medicale sosite la fața locului, fiind transportată pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Bărbatul de 38 de ani a fost condus pentru audieri și pentru continuarea cercetărilor, iar în cursul acestei zile, în baza probatoriului administrat, a fost reținut de procurorul de caz pentru o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul dosarului penal întocmit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » O femeie din Mureş s-a aruncat de la etajul 6 ca să scape de iubitul cu care se certa. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de crimă