Antena Meniu Search
x

O femeie din Paşcani, ucisă de soţ chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. După crimă, bărbatul a sunat la 112

Ziua Îndrăgostiţilor nu a fost plină de iubire pentru un cuplu din localitatea Gura Bâdiliței, comuna Vânători, în apropiere de Pașcani, judeţul Iaşi. Şi asta pentru că seara s-a încheiat cu o crimă.

de Monica Palade

la 15.02.2022, 12:52

O femeie din Paşcani, ucisă de soţ chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. După crimă, bărbatul a sunat la 112 - Shutterstock

Un bărbat de 67 de ani şi-a ucis soţia, în vârstă de 62 de ani, după ce între cei doi a izbucnit o ceartă, se pare pe fondul consumului de alcool. După crimă, omul a sunat la 112 şi a anunţat că partenera sa de viaţă este lovită la cap. Ulterior, contactat de poliţişti, acesta a recunoscut că a înjunghiat-o, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

Femeia ucisă de Ziua Îndrăgostiţilor

Sosiţi la faţa locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie decât să constate decesul.

„În dispeceratul 112 a fost primit un apel dintr-o localitate din jurul Paşcaniului. Un bărbat anunţa că soţia în vârstă de 62 de ani este inconştientă, având un traumatism craniocerebral. A fost trimis echipajul de prim ajutor, la prima intenţie, şi a fost anunţată poliţia.

În discuţia cu dispeceratul, discuţie iniţiată de către poliţie, bărbatul a declarat că soţia are o plagă înjunghiată la nivelul toracelui, astfel încât a fost dirijat acolo imediat un echipaj cu medic. La ajungerea poliţiei şi a echipajului cu medic s-a constatat că femeia era decedată, cu o plagă înjunghiată la nivelul toracelui, cauza fiind cel mai probabil o hemoragie”, a declarat şefa UPU – SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoieşu.

Bărbatul a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O femeie din Paşcani, ucisă de soţ chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. După crimă, bărbatul a sunat la 112