Antena Meniu Search
x

Video Dragoste criminală: Şi-a ucis fosta soţie, sub ochii mamei şi sorei ei. Doi copii au rămas acum şi fără mamă şi fără tată

O femeie a murit, înjunghiată de fostul soţ. În atacul furibund, bărbatul de 45 de ani şi-a rănit şi fosta soacră şi cumnata, care săriseră să îl oprească. S-a întâmplat într-un sat din Botoşani, iar mascaţii au reuşit, în urmă cu câteva minute, să îl prindă pe agresor. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 14.02.2022, 19:31

Vezi și

Bărbatul de 45 de ani a fost găsit la o distanţă de aproximativ 3 kilometri de casa victimei, într-o zonă împădurită. Avea asupra sa un cuţit, iar în momentul în care i-a văzut pe poliţişti a încercat să se opună. scurt timp Intr o zona de padure din apropiere. Cineva l-a văzut și a anunțat poliția. 

Şi-a ucis cu bestialitate fosta soţie

 A fost folosită forţa pentru a fi imobilizat. De altfel, un vecin a sunat la 112, în momentul în care l-a văzut pe bărbat ieşind în grabă din casa victimei. Este vorba despre fosta sa soţie de 44 de ani.

Aceasta se afla în locuinţă împreună cu mama sa, de 60 de ani, şi sora sa, de 38 de ani, în momentul în care bărbatul a venit şi a atacat-o cu brutalitate în repetate rânduri.

Sora şi mama au încercat să o apere, dar a fost îăn zadar. În cele din urmă când echipajele de prim ajutor  au ajuns la faţa locului, aceasta a fost găsită fără viaţă. Mama şi sora au fost transportate la spital, însă rănile nu le pun viaţa în pericol.

Cei doi erau divorţaţi, bărbatul nu avea un ordin de restricţie, au doi copii împreună. Din fericire nu erau acasă la momentul respectiv. Acum s-a ales cu dosar penal şi ancheta continuă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dragoste criminală: Şi-a ucis fosta soţie, sub ochii mamei şi sorei ei. Doi copii au rămas acum şi fără mamă şi fără tată