Antena Meniu Search
x

O femeie din Satu Mare a suferit teribil în noaptea de Înviere, după ce un bărbat a năvălit peste ea, în casă

Noaptea de Înviere a fost plină de suferinţă pentru o femeie din Satu Mare, după ce un bărbat necunoscut i-a intrat în casă. Ea a fost legată fedeleş, de mâini şi de picioare, apoi bătută crunt atunci când a încercat să fugă.

de Redactia Observator

la 04.05.2021, 14:24

O femeie a fost prizonieră în propria casă, după ce un bărbat a năvălit peste ea, în noaptea de Înviere - Observatornews.ro

Femeie tâlhărită în casă, în noaptea de Înviere

Potrivit procurorului Cojan, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, inculpatul U.S. a pătruns, fără drept, prin spargerea geamului de la uşa de acces, în domiciliul persoanei vătămate, situat în mun. Satu Mare, a lipsit-o pe aceasta de libertatea de mişcare, imobilizându-i picioarele şi mâinile cu fâşii pe care le-a confecţionat dintr-un material textil cu ajutorul unui cuţit, după care, profitând de neputinţa persoanei vătămate de a se apăra ca urmare a acţiunilor întreprinse de către inculpat, i-a sustras acesteia un telefon mobil şi suma de 26 de lei, iar în momentul în care persoana vătămată a încercat să fugă, a exercitat acte de violenţă asupra acesteia, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

"La data de 02.05.2021, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, a fost înregistrat dosarul penal în care s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate in mod ilegal şi lovire sau alte violente. În cursul aceleaşi zile inculpatul a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Satu Mare, cu propunere de luare a arestului preventiv pe o durată de 30 de zile", informează procurorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O femeie din Satu Mare a suferit teribil în noaptea de Înviere, după ce un bărbat a năvălit peste ea, în casă