Meniu LIVE
Search
x

O femeie din Sighetu Marmaţiei s-a trezit cu o factură de 70.000 de lei la compania de telefonie mobilă. I-a fost blocat numărul până achită suma

O femeie din Sighetu Marmaţiei a fost la un pas de infarct în momentul în care a primit factura de la compania de telefonie mobilă. Suma pe care trebuia să o achite este 70.000 de lei.

De Redactia Observator la 28.06.2022, 12:53

O femeie din Sighetu Marmaţiei a avut un şoc atunci când a primit factura la telefon la începutul lunii iunie. În condiţiile în care plătea, în medie, 110 lei, acum factura era de 70.000 de lei. Potrivit Sighet 247, femeia a mers la cel mai apropiat centru al companiei de telefonie mobilă pentru a cere explicaţii. Angajaţii au fost la rândul surprinşi de suma uriaşă de pe factura şi şi-au alertat imediat superiorii.

După mai multe verificări, angajaţii companiei de telefonie mobilă au ajuns la concluzia că nu este o eroare din parte lor, factura fiind emisă corect. Aceştia i-au spus clientei că, cel mai probabil, telefonul a fost atacat de un virus ce a permis auto-apelarea către numere cu plată, la preţuri foarte mari, în ţări exotice.

Femeia şi-a angajat un avocat pentru a o ajută să desluşească această poveste. Între timp, compania de telefonie mobilă a blocat numărul clientei până la achitarea facturii. Contactaţi de jurnaliştii din Sighetu Marmaţiei, cei din conducerea companiei nu au oferit momentan niciun punct de vedere oficial.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O femeie din Sighetu Marmaţiei s-a trezit cu o factură de 70.000 de lei la compania de telefonie mobilă. I-a fost blocat numărul până achită suma