Antena Meniu Search
x

O femeie din Sighetu Marmaţiei s-a trezit cu o factură de 70.000 de lei la compania de telefonie mobilă. I-a fost blocat numărul până achită suma

O femeie din Sighetu Marmaţiei a fost la un pas de infarct în momentul în care a primit factura de la compania de telefonie mobilă. Suma pe care trebuia să o achite este 70.000 de lei.

de Redactia Observator

la 28.06.2022, 12:53

O femeie din Sighetu Marmaţiei a avut un şoc atunci când a primit factura la telefon la începutul lunii iunie. În condiţiile în care plătea, în medie, 110 lei, acum factura era de 70.000 de lei. Potrivit Sighet 247, femeia a mers la cel mai apropiat centru al companiei de telefonie mobilă pentru a cere explicaţii. Angajaţii au fost la rândul surprinşi de suma uriaşă de pe factura şi şi-au alertat imediat superiorii.

După mai multe verificări, angajaţii companiei de telefonie mobilă au ajuns la concluzia că nu este o eroare din parte lor, factura fiind emisă corect. Aceştia i-au spus clientei că, cel mai probabil, telefonul a fost atacat de un virus ce a permis auto-apelarea către numere cu plată, la preţuri foarte mari, în ţări exotice.

Femeia şi-a angajat un avocat pentru a o ajută să desluşească această poveste. Între timp, compania de telefonie mobilă a blocat numărul clientei până la achitarea facturii. Contactaţi de jurnaliştii din Sighetu Marmaţiei, cei din conducerea companiei nu au oferit momentan niciun punct de vedere oficial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » O femeie din Sighetu Marmaţiei s-a trezit cu o factură de 70.000 de lei la compania de telefonie mobilă. I-a fost blocat numărul până achită suma