Antena Meniu Search
x

Galerie foto El este Florin, tânărul de 25 de ani care s-a înfipt cu mașina în copac, la doar câțiva kilometri de locul unde a fost găsită moartă fosta lui iubită

„Dacă ai un vis, ține-l tare în mâini. Așa tare încât să-ți devină destin”. Era mottoul după care se ghida în viață, Florin. Duminică seara, destinul tânărului de doar 25 de ani s-a frânt, într-un copac în care s-a izbit în plin, la ieșirea din localitatea Bragadiru.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 17:51

În urma impactului violent, tânărul nu a avut nicio șansă. A rămas captiv între fiarele mașinii. Se bănuiește că ar fi fost sinucidere, după ce la doar câțiva kilometri distanță, pe un câmp, se afla abandonat trupul Alinei, fosta sa iubită, care a avut parte de o moarte violentă.

A murit la doar câțiva kilometri distanță de locul unde a fost găsită Alina

Tânăra a plecat din casa actualului său iubit, în jurul orei 19.00. A spus că se duce acasă. Pe drum s-ar fi întâlnit însă cu fostul iubit, care a convins-o să urce în mașina lui. De aici nu se mai știe nimic. Dacă s-au certat sau dacă băiatul avea deja în cap planul de răzbunare, după ce fata a refuzat să se mai împace cu el. Luni dimineața, Alina a fost găsită fără suflare. Fusese ucisă cu bestialitate, înjunghiată de mai multe ori.

Apropiații lui Florin sunt în stare de șoc, iar mesajele au curs pe pagina de Facebook. „Dumnezeu sa te odihnească în pace fratele meu”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace , Dumnezeu să îl ierte!”, „Condoleanțe frate.... Păcat”, „Dumnezeu sa te odihnească în pace”, „Dumnezeu sa te odihnească în pace, amice!”, „Drum lin spre cer! Sper să îți găsești liniștea...aici ai lăsat multă durere în urma ta!”, „Drum lin către îngeri prieten drag, nu trebuia erai prea tânăr mai aveai multe de făcut”, „Drum lin către îngeri prieten drag”, „Azi suflet bun ai plecat ne-ai lăsat cu mare durere în suflet nu te voi uita niciodată nu îmi vine sa cred, varu meu”, „Odihnește-te în pace, fratele meu. Nu îmi vine să cred”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » El este Florin, tânărul de 25 de ani care s-a înfipt cu mașina în copac, la doar câțiva kilometri de locul unde a fost găsită moartă fosta lui iubită