Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie şi-a pierdut mâna iar o fată de 12 ani este inconştientă, după ce 3 maşini s-au ciocnit puternic, în Prahova. Alte 3 persoane, rănite grav

Cinci persoane rănite grav în urma unui accident rutier produs sâmbătă, în Prahova. Trei maşini au fost proiectate într-un câmp după ce s-au izbit puternic. În urma impactului, unei femei i-a fost amputată mâna iar un copil de 12 ani se află în stare de inconştienţă.

de Redactia Observator

la 10.06.2023, 13:47

Accidentul s-a produs în zona localităţii Fulga, la intersecţia dintre drumul naţional 1D cu drumul judeţean 100B. În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau 11 persoane. În urma impactului cele trei maşini au ieşit de pe carosabil, una dintre ele răsturnându-se pe câmp. Primele date de la faţa locului arată că şase persoane au politraumatisme.

Conform oficialilor ISU Prahova, printre victime se numără o fată de 12 ani, care este inconştienă. De asemenea, o femeie de 42 de ani a suferit o amputaţie de membru superior, un traumatism cranio-cerebral şi în cazul său există şi suspiciunea că are o fractură de femur. Ea este conştientă şi a fost preluată de un echipaj de terapie intensivă mobilă care o duce la Spitalul Floreasca din Capitală. Copilul a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

Detaliile cu privire la cauza exactă a accidentului şi circumstanţele în care s-a produs vor fi stabilite în urma investigaţiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » O femeie şi-a pierdut mâna iar o fată de 12 ani este inconştientă, după ce 3 maşini s-au ciocnit puternic, în Prahova. Alte 3 persoane, rănite grav