Antena Meniu Search
x

Video O fetiță de 2 ani a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Alexandria. Copila se afla în grija bunicilor

O nouă tragedie a fost pe punctul să se întâmple în România. O fetiță de 2 ani și 8 luni a ajuns la spital, marți, după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Alexandria.

de Paul Nanian

la 03.05.2022, 15:27

Vezi și

Din primele informații, micuța era conștientă la sosirea echipajelor de salvare, care au preluat-o și au transportat-o la Spitalul Județean.

Fetiţa era în grija bunicilor 

Medicii de la unitatea medical spun că fetița este conștientă și cooperantă, prezintă un traumatism abdominal, iar în prezent se așteaptă rezultatele altor investigații urmând ca, cel mai probabil, să fie trimisă la un spital pentru copii, din capitală.

Potrivit martorilor, se pare că fetița s-ar fi urcat pe un aparat de aer condiționat, iar de acolo ar fi căzut. Vecinii spun că de copil ar fi avut grijă bunicii, la momentul producerii incidentului. Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii

La data de 3 mai a.c., ora 12.30 , am fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un copil, în vârstă de trei ani, a căzut de la etajul trei al unui bloc situat pe strada Negru Vodă din municipiul Alexandria.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că un copil în vârstă de doi ani și opt luni care se afla cu bunica sa în apartamentul de la etajul 3 ar fi deschis geamul și sita de protecție căzând pe copertina acoperită cu tablă din fața imobilului .

Bunica acesteia, în urma audierii, a afirmat că fetița se afla în dormitor, unde era culcată, aceasta deplasându-se până în bucătărie, iar, când a revenit în cameră a observat că aceasta nu mai era în pat, găsind geamul deschis .

Copilul este conștient și prezintă fracturi fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Alexandria, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » O fetiță de 2 ani a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Alexandria. Copila se afla în grija bunicilor