Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Timişoara: O mamă s-a aruncat de la etaj împreună cu cei doi copii ai săi. Iulia urma să se căsătorească din nou

Caz cutremurător în această dimineaţă în Timişoara! Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. O femeie de 33 de ani s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi. Femeia şi băieţelul de aproape trei ani erau deja decedaţi atunci când echipelele de salvarea au ajuns la faţa locului.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 03.05.2022, 15:04

Vezi și

Iulia era absolventă a facultăţii de Psihologie, nu era bolnavă şi nimic nu anunţa tragedia care avea să urmeze. În plus, depusese de doar câteva zile actele de căsătorie. Urma să-i spună „da” aceluiaşi bărbat de care divorţase.

Anchetatorii iau în calcul orice variantă, atât cea a unei decepţii, a unor probleme în familie, dar şi cea medicală, a unei depresii. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, în centrul oraşului Timişoara. Ca în fiecare zi, femeia de 33 de ani îşi ducea la grădiniţă cei doi copii, un băieţel de trei ani şi o fetiţă de şase ani.

A ales moartea alături de copiii săi

Astăzi, însă, în drum spre grădiniţă s-a oprit în dreptul unui bloc de 10 etaje, unde şi-a pus în aplicare un plan pe care se pare că îl avea deja. Locuitorii blocului i-au găsit pe cei trei întinşi pe caldarâm. Femeia şi băieţelul de trei ani au murit pe loc. Medicii au sperat că măcar fetiţa, de şase ani, care mai prezenta semne vitale să fie salvată, însă au declarat decesul după ce au resuscitat-o mai bine de o oră.

Pe acelaşi subiect

Locul a fost împânzit de criminalişti. Anchetatorii urmează să stabilească pas cu pas traseul femeii din această dimineaţă şi comportamentul acesteia pentru a vedea dacă s-a produs un eveniment major în viaţa acesteia care ar fi putut-o determina să recurgă la un asemenea gest.

Chiar şi psihologii spun că doar o situaţie de cumpănă, care este greu de gestionat, te pot face să recurgi la un asemenea gest. De exemplu un divorţ neaşteptat, te poate face să rupi legătura dintre viaţă şi moarte. Să nu mai faci diferenţa, iar disperarea este atât de mare încât te face să nu te mai gândeşti la alţii. Culmea, recent Iulia a depus actele de căsătorie cu acelaşi bărbat.

Încă nu se ştie deocamdată ce anume s-a întâmplat, dar acest lucru va fi stabilit de anchetatori. În ceea ce priveşte această situaţie, în care femeia a ales să îşi ia viaţa alături de cei doi copii ai săi, sunt doar două ipoteze: Nu a vrut să îşi lase copiii să crească fără mamă sau a vrut să se răzbune pe tatăl lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Timişoara: O mamă s-a aruncat de la etaj împreună cu cei doi copii ai săi. Iulia urma să se căsătorească din nou