Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini de la locul tragediei, unde o mamă s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii. Saltul a fost fatal pentru toţi

Tragedie fără margini în această dimineaţă în Timişoara. O mamă s-a aruncat în gol, de la etaj, împreună cu cei doi copii ai săi.

de Redactia Observator

la 03.05.2022, 14:24

Vezi și

Femeia de 32 de ani era divorţată şi în această dimineaţă plecase cu fetiţa de 6 ani şi băieţelul de doi ani spre grădiniţă, informează reporterul Observator Iulia Pop. Nimeni nu bănuieşte ce s-a întâmplat şi de ce mama a deviat de la drum.

S-a oprit pe bulevardul Dâmboviţa şi s-a aruncat de la etaj, în jurul orei 10.00. Nu înainte de a-şi privi copiii în ochi şi a-i lua de mâini. Un ultim drum împreună. Dar de data aceasta spre moarte. La impactul cu solul femeia şi băieţelul au murit pe loc. Pentru fetiţă, medicii s-au luptat să o salveze. Din păcate, după zeci de minute, s-au văzut nevoiţi să îi declare decesul.

Prea târziu pentru a mai putea fi salvaţi

În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente.

Pe acelaşi subiect

La locul evenimentului s-au deplasat următoarele forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara: o autospecială de primă intervenție și comandă A200, o ambulanță SMURD tip C cu medic, o ambulanță SMURD tip B, o motocicletă SMURD, 7 subofițeri.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical.

Ce spun poliţiştii 

Azi, 03 mai, la ora 09:46,  polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara, au fost găsite 3 persoane în stare de inconștiență.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii( o fetiță de 6 ani și un băiețel de 3 ani).  Din nefericire, cele 3 persoane au decedat.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la locul tragediei, unde o mamă s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii. Saltul a fost fatal pentru toţi