Antena Meniu Search
x

O fetiță de 2 ani a ajuns teafără în brațele mamei, după ce a dispărut de acasă, în Dolj. Copila a fost găsită de polițiști într-un lan de grâu

Misiune încheiată cu succes pentru polițiștii din Dolj. O fetiţă de doi anI, dispărută de acasă, a ajuns teafără în brațele mamei, după ce autoritățile au căutat-o timp de o oră. Copila a fost găsită într-un lan de grâu.

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 15:04

O fetiţă de doi ani, dispărută de acasă, găsită teafără într-un lan de grâu după o oră de căutări
O fetiţă de doi ani, dispărută de acasă, găsită teafără într-un lan de grâu după o oră de căutări - IPJ Dolj

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că luni, în jurul orei 11.40, poliţiştii Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Perişor, cu privire la faptul că o femeie de 28 de ani, din aceeaşi localitate nu o mai găseşte pe fiica sa, Ana-Maria Ibrain, în vârstă de doi ani.

Fetița a fost găsită într-un lan de grâu, după o oră de căutări

“Întrucât dispariţia minorei a venit dintr-o zonă unde şi-a făcut apariţia un exemplar de urs, efective sporite de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti şi Secţiile nr.6, 7 şi 8 Poliţie Rurală au fost mobilizate pentru găsirea minorei. De asemenea, poliţişti aflaţi în timpul liber s-au alăturat echipelor de căutare, aceştia beneficiind de sprijinul cetăţenilor din comună, precum şi al jandarmilor şi pompierilor”, a transmis IPJ Dolj.

Sursa citată a precizat că după aproximativ o oră de căutări, fetiţa a fost găsită de poliţişti în extravilanul localităţii, într-un lan de grâu, fiind încredinţată mamei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O fetiță de 2 ani a ajuns teafără în brațele mamei, după ce a dispărut de acasă, în Dolj. Copila a fost găsită de polițiști într-un lan de grâu