Antena Meniu Search
x

Video O fetiță de 3 ani a murit după ce a căzut în groapa săpată de tatăl ei, în curtea casei din Cluj. Copila s-a stins în brațele părinților

Tragedie, seara trecută, într-o localitate din judeţul Cluj. O fetiţă de doar 3 ani a murit după ce a căzut într-o groapă săpată de tatăl ei în curtea casei, pentru a face un beci. Groapa se umpluse cu apă, după ploile din ultima vreme, iar fetiţa, care a scăpat doar pentru câteva clipe de sub privirile părinţilor, a căzut în ea. Atât tatăl copilei, cât şi medicii sosiţi la faţa locului au încercat, rând pe rând, să o resusciteze. Fără succes însă. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 27.06.2023, 08:19

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut seara trecută, în jurul orei 19, în curtea unei case din Finișel, comuna Sãvâdisla. Fetiţa a fost găsită de mamă, inconştientă. Speriată, femeia a cerut ajutorul vecinilor.

Vecin: Din câte am înţeles a săpat acolo în spate să îşi facă beci şi s-a adunat apa. 

Reporter: Şi acolo ar fi mers copilul?

Vecin: Da, acolo a căzut.

Pe acelaşi subiect

Bătrân: A venit mama fetiţei la noi aici şi a strigat că a picat fata în apă. Nevasta s-a speriat, eu am fugit acolo, fata era dusă în casă şi tatăl ei o resuscita.

În scurt timp, locul a fost împânzit de ambulanţe SMURD, medici, paramedici şi pompieri. A urmat o luptă contracronometru pentru viaţă. A fost trimis în sprijin chiar şi un elicopter SMURD de la Jibou, pentru ca fetiţa să fie transportată cât mai repede la spital, atunci cand semnele vitale ar fi revenit. 

Alex Prunean, reporter Observator: Aproape o oră, medicii de pe două ambulanţe şi elicopterul SMURD i-au aplicat manevre de resuscitare, dar din păcate, în cele din urmă, au constatat decesul.

Protecția Copilului face anchetă după tragedie

Familia lovită de tragedie mai are un băieţel, iar vecinii spun că avea foarte mare grija de ei. Mama renunțase chiar şi la locul de muncă, pentru a-i ingriji.

Tânără: A lucrat o perioadă scurtă, dar tot timpul era cu ea, nu a lăsat-o aşa nesupravegheată, nici pe fată nici pe copil (n.r băiat), deci nu ştiu ce s-a putut întâmpla.  

Vecină: Se ocupa foarte bine de fetiţă, mama sa. Posibil neatenţia, posibil. Copiii sunt neastâmpăraţi şi dacă nu are grijă de ei, astea sunt consecinţele.  

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

De asemenea, au fost anunţaţi şi cei de la Direcţia pentru Protectia Copilului, care vor face propria anchetă, însă niciun indiciu de până acum nu arată că cei doi copii ar fi fost neglijaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O fetiță de 3 ani a murit după ce a căzut în groapa săpată de tatăl ei, în curtea casei din Cluj. Copila s-a stins în brațele părinților