Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 4 ani din Iaşi, ucisă de o şoferiţă fără permis de 28 de ani, la doar câţiva metri de casă. Copila abia îşi serbase aniversarea

Sfârşit dramatic pentru o fetiţă de 4 ani, chiar de Ziua Copilului. Fata abia îşi aniversase ziua de naştere, când a fost lovită în plin, de o şoferiţă fără permis.

de Monica Palade

la 02.06.2022, 13:05

Copila mai avea doar câţiva metri până să ajungă acasă. Tragedia a avut loc miercuri seara, în satul Sticlăria, din judeţul Iaşi. Micuţa se afla pe drum cu alţi copii, când şoferiţa a intrat cu viteză în ea, potrivit martorilor.

Ucisă la doar câţiva metri de casă

„Fetiţa a ieşit din spatele taxiului şi şoferiţa venea de la vale. Şi a zis femeia, după câte am înţeles noi, că a claxonat de 3 ori era la deal şoferiţa şi zicea că i-a ieşit drept în faţă. Şi a buşit-o”, a declarat un martor pentru DAC TV.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat în zadar să o resusciteze. După o oră, s-au văzut nevoiţi să îi declare decesul.

"Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că femeia, în vârstă de 28 de ani, nu deţine permis de conducere", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași.

În cauză a fost deschis un dosar penal. În fața anchetatorilor, femeia a declarat că se grăbea să ajungă acasă la o rudă, care s-ar fi sinucis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 4 ani din Iaşi, ucisă de o şoferiţă fără permis de 28 de ani, la doar câţiva metri de casă. Copila abia îşi serbase aniversarea