Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O fetiţă de 6 ani s-a aruncat de la etajul 4, sătulă de certurile mamei cu tatăl vitreg. Se află acum în stare extrem de gravă

O fetiţă de şase ani este între viaţă şi moarte după ce s-a aruncat în gol de la etajul 4 al blocului în care locuia, în Balş. Copila locuia cu mama şi actual iubit al acesteia, care, spun surse Observator, n-ar mai fi lăsat-o să ţină legătura cu tatăl. Prinsă în dramele oamenilor mari, fetiţa a recurs la gestul disperat. 

de Diana Severin

la 21.06.2024 , 13:54

Copila locuia împreună cu mama şi concubinul acesteia În oraşul Balş din Olt, după ce părinţii au divorţat. Nenorocirea s-a întâmplat la prima oră a dimineţii. 

Părinţii fetei se certau des

Fetiţa de şase ani a căzut de la etajul patru al acestui bloc din Balş. Surse din anchetă spun că ar fi fost supărată pentru că mama şi partenerul ei se certau violent şi a recurs la gestul extrem. Vecinii au auzit gălăgie şi au sunat la 112.

Vezi și

"Am auzit o bubuitură pe copertină, la urmă, a căzut pe culmea de rufe. Pur şi simplu părea ca s-a trezit şi nu ştia ce se întâmplă cu ea", mărturiseşte un vecin.

Pe acelaşi subiect

Prognosticul în cazul fetiţei este rezervat

Medicii au decis transferul fetiţei la Spitalul Judeţean din Craiova. Copilul a intrat direct în sala de operaţie şi acum e internat la Terapie Intensivă. Fetiţa era conştientă, dar cu o stare extrem de gravă, şoc hemoragic. Minutule şi zilele următoare sunt critice pentru acest copil. 

Tatăl ar fi încercat în nenumărate rânduri să o ia pe fata cea mică lângă el şi sora ei mai mare, la Timişoara. Însă mama s-a opus. "Azi de dimineaţă când m-a sunat şi mi-a spus ce s-a întâmplat... bănuiam. Eu am încercat de multe ori să-i spun ei să-mi dea fata mie, dar nu m-a înţeles", ne spune tatăl fetiţei.

Fetiţa nu ar fi fost lăsată de iubitul mamei sale să mai ţină legătura cu tatăl ei, susţine bărbatul. Concubinul femeii ar consuma des alcool şi ar avea mai multe dosare penale la activ, spun vecinii. 

Diana Severin Like

Îmi place să descopăr și să cunosc oameni, istorii și locuri. Fiecare poveste mă inspiră, iar curiozitatea este cea care mă motivează să merg mai departe.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » O fetiţă de 6 ani s-a aruncat de la etajul 4, sătulă de certurile mamei cu tatăl vitreg. Se află acum în stare extrem de gravă