Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Galaţi, în blocul turn de lângă Palatul Justiției. O tânără a murit după ce s-a prăbuşit în gol nouă etaje

Tragedie, în această dimineaţă, în Galaţi, într-un bloc din centrul oraşului. O tânără în vârstă de 35 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a căzut în gol de la etajul 9. Oamenii au sunat la 112, un echipaj SMURD a transportat-o la spital, unde, din nefericire a decedat.

de Redactia Observator

la 20.06.2024 , 15:12

Tragedia s-a petrecut în blocul turn de lângă Palatul Justiției şi, din primele informaţii, tânăra de 35 de ani nu locuia în imobilul respectiv. "La data de 20 iunie 2024, la ora 11:45, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin apel telefonic la SNUAU 112, cu privire la faptul că la baza unui bloc cu 12 etaje, situat pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galați, se află la nivelul solului o femeie care s-ar fi precipitat și ar fi căzut de la un nivel superior. La fața locului au ajuns în scurt timp polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție care au constatat că cele sesizate se confirmă, victima fiind preluată de un echipaj de la ambulanță și transportată la spital, unde, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, a decedat.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar în prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment precum și pentru identificarea persoanei, care ar fi avut aproximativ 35 de ani", a transmis IPJ Galaţi.

Vor fi audiați martorii și analizate imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate în imobil, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care a murit femeia.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » Tragedie în Galaţi, în blocul turn de lângă Palatul Justiției. O tânără a murit după ce s-a prăbuşit în gol nouă etaje