Antena Meniu Search
x

Video O fetiţă de doar 5 luni, sechestrată în casa din Zărneşti de propriul tată. Când a venit Poliţia, bărbatul a lovit un agent şi i-a rupt mâna

Caz şocant la Zărneşti. O fetiţă de doar cinci luni a fost sechestrată chiar de tatăl ei, în miez de noapte. Mama copilului a fost cea care a anunţat Poliţia după ce a ajuns acasă de la serviciu şi a observat că partenerul său nu o lasă să intre în casă. În încercarea de a elibera copilul, unul dintre poliţişti a fost agresat de bărbat.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.01.2024, 18:18

Vezi și

Copilul este în afara oricărui pericul. Fetița, în vârstă de cinci luni, a fost consultată a fost adusă împreună cu mama ei la spital și a fost consultată. Nu a rămas internată, semn că medicii au considerat că nu este nevoie de tratament în spital. 

Bărbatul a atacat polițiștii, când au vrut să-l imobilizeze

Totul s-a întâmplat azi-noapte într-o zonă izolată și greu accesibilă din Zărnești. Bărbatul în vârstă de 27 de ani a provocat un scandal și a scos-o afară din casă pe partenera lui de viață. Iritată de faptul că nu poate intra în locuință și speriată de faptul că fetița în vârstă de cinci luni era cu bărbatul, femeia a sunat la 112.

La locuință a mers un echipaj de ordine publică al poliției orașului Zărnești, a mai fost trimis un echipaj, au ajuns și mascații, inclusiv cu un negociator. 

Inițial, bărbatul ține fetița în brațe și a refuzat orice dialog cu polițiștii. La locuință a mers și un echipaj al Serviciunul de ambulanță Brașov. Medicul de pe echipaj l-a convins pe bărbatul de 27 de ani să lase copila. Polițiștii ar fi folosit spray lacrimogen pentru intervenția asupra bărbatului. 

În momentul în care s-a încercat imobilizare, omul a pus mâna pe o bucată de lemn și l-a lovit pe un polițist care încerca să-l imobilizeze și i-a rupt antebrațul. O anchetă este in desfășurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O fetiţă de doar 5 luni, sechestrată în casa din Zărneşti de propriul tată. Când a venit Poliţia, bărbatul a lovit un agent şi i-a rupt mâna