Antena Meniu Search
x

O fetiţă de doi ani a suferit arsuri la mâini şi picioare, după un incendiu în Aninoasa. Mama copilei şi alte două persoane, transportate la spital

Un incendiu a izbucnit marţi seara într-un apartament din oraşul Aninoasa, judeţul Hunedoara. O fetiţă de doi ani, mama acesteia şi doi alţi adulţi au suferit arsuri la mâini şi picioare în urma acestuia şi au fost transportate pentru îngrijiri medicale la spitalul din Petroşani, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 03.01.2023, 13:26

Incendiu
O fetiţă de doi ani a suferit arsuri la mâini şi picioare, în urma unui incendiu izbucnit în Aninoasa - Shutterstock

Incendiul s-a manifestat la un apartament dintr-o clădire mai veche, de tip colonie, însă a fost lichidat în scurt timp de către pompierii militari din Petroşani, care au sosit la faţa locului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

Aproximativ 30 de persoane, care locuiau în blocul unde s-a produs incendiul, s-au evacuat singure din imobil. Pentru ajutorarea victimelor, la faţa locului au fost mobilizate două echipaje SMURD şi unul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, care au intervenit în sprijinul răniţilor.

Fetiţa a suferit răni la nivelul membrelor şi al feţei

"În urma evenimentului, doi adulţi au fost transportaţi de către echipajul SAJ la Spitalul Municipal Petroşani cu arsuri uşoare. O fetiţă în vârstă de doi ani şi mama acesteia, după ce au fost asistate medical la faţa locului de către paramedici, au fost, de asemenea, transportate la UPU Petroşani, minora prezentând arsuri uşoare la nivelul membrelor superioare şi inferioare, precum şi la nivelul feţei", a precizat sursa citată. Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O fetiţă de doi ani a suferit arsuri la mâini şi picioare, după un incendiu în Aninoasa. Mama copilei şi alte două persoane, transportate la spital