Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiță de trei ani a ajuns la spital după ce 5 mașini s-au ciocnit în Pasajul Băneasa

Un accident de circulație s-a produs în Pasajul Băneasa în care au fost implicate cinci autovehicule, aflate pe sensul de ieşire din Munucipiul Bucureşti. O fetită de trei ani a fost rănită în urma accidentului și a fost trasnportată la spital, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 23.12.2022 , 17:49

O fetiță de trei ani a ajuns la spital după ce 5 mașini s-au ciocnit în Pasajul Băneasa O fetiță de trei ani a ajuns la spital după ce 5 mașini s-au ciocnit în Pasajul Băneasa - Shutterstock

”La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie în Pasajul Băneasa. În urma accidentului, au fost implicate cinci autovehicule, aflate pe sensul de ieşire din Mun. Bucureşti, din care a rezultat o victimă”, precizează Brigada Rutieră.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero. Victima, o fetiţă în vârstă de 3 ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Traficul rutier în zonă a fost deviat de către poliţiştii rutieri, în intervalul orar 14.30-15.30.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » O fetiță de trei ani a ajuns la spital după ce 5 mașini s-au ciocnit în Pasajul Băneasa