Antena Meniu Search
x

Video O fetiţă şi un băieţel, de 10 şi 11 ani, au rămas orfani, după ce părinţii lor s-au înecat în râul Timiş

Două persoane, o femeie şi un bărbat, au murit înecaţi în apele râului Timiş. Trupurile lor au fost găsite de scafandri după aproape trei ore de căutări. Cei doi erau concubini şi aveau împreună doi copii: o fetiţă de 10 ani şi un băieţel de 11 ani. 

de Cristina Dimulescu

la 27.06.2022, 08:25

Vezi și

Totul s-a întâmplat duminică după amiază în localitatea Coșteiu din județul Timiș. O localnică i-a văzut pe cei doi când au intrat în apele râului Timiş, pentru a se răcori, şi nu au mai ieşit la suprafaţă. Este vorba de un bărbat de 39 de ani și o femeie de 34 de ani. 

În urma apelului la 112, la fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de poliție, pompieri, scafandri, două ambulanţe și un elicopter SMURD. După mai bine de 3 ore de căutări au fost găsite de scafandri trupurile celor doi, în apropierea locului unde au intrat în apă. 

Cei doi se aflau la picnic împreună cu mai mulţi prieteni

Potrivit primelor informaţii, cei doi se aflau la picnic, împreună cu mai mulţi prieteni. Bărbatul a vrut să intre în apă să se răcorească, dar nu a mai ieşit la mal. Femeia a văzut ce s-a întâmplat şi a intrat după el să îl salveze, însă din păcate nu a mai ieşit nici ea. Se pare că niciunul nu ştia să înoate, iar în zona respectivă, apa are o adâncime de 5-6 metri. 

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O fetiţă şi un băieţel, de 10 şi 11 ani, au rămas orfani, după ce părinţii lor s-au înecat în râul Timiş